Tuesday, October 11, 2016

opss.. r u a truth leader?

lama aku merenung.. tak ada idea nak menulis apa.. bukak lof fb.. bosan.. layan game candy crush pun bosan.. baru dalam balik blog ni.. aku rasa macam otak ni dah lama sangat tak menulis sesuatu. takpe..zura pelan-pelan. dalam hidup ini kan.. kita tak mungkin dapat apa yang kita nak.. kadang-kadang apa yang kita tak nak tu la yang ALLAH bg kat kita.. ada naik turun kehidupan..kadang yang diatas menindas yang dibawah.. dan yang dibawah terpaksa redho menerima.. tetapi dimanakah nilai kemanusia? aku selalu kata "a great leader will create a new leader.. never stop.. develop a new leader" tapi berapa banyak la orang yang kita kata "boss" sanggup buat mcm ni? boss2 ni lebih suka cipta follower dr cipta kegemilangan :) 

takpe.. nanti aku sambung balik.. beku plak lama dah nak menulis.. lepas ni ari2 aku masuk sini..menulis apa yang ada dalam kepala otak aku..

dazy azura
Swk Bumi Kenyalang 
Oktober 
10. Muharram ( birthday aku ari ni ) 

No comments:

Post a Comment

Aku & Puisi

My photo
cuma insan biasa.. meluah melalui coretan..nukilan setulus hati ~ suara itu terlalu merdu ~ tetapi suara itu terkandung sejuta kesedihan ~ tampak gembira pada zahirnya ~ tersembunyi disebalik merdunya suara ~